Kaabu kergitamisest piisab ka

Minu käest küsiti arvamust kes võiks olla kandidaadid noorettevõtja konkursil. Seadsin mingi osa mõtteid ritta ja siis täpsustati kas ma IT sektorist ei oska kedagi esile tõsta.

Ühe siis pakkusin, tiptheauthors. Tunnistan ausalt et Pala käis meiega tegemise käigus seda projekti arutamas ja ma olin suhteliselt negatiivselt meelestatud (sain pärast Pala lahkumist toakaaslase käest lausa koslepi, et nii ei tohi tampida teise entusiasmi). Sügavalt hea meel tähelepanu eest projekt on meedias saanud ja loodan, et asi võtab tuule tiibadesse leiab kõlapinda ka Euroopas.

Aga negatiivne olin maksemeetodite valiku, distributsiooni mehhanismi ja hinnapoliitika pärast. Esimesega on tegeletud näen, PayPalile on lisandunud ka SEB-i ja Swedi makse. Teine on oluline ainult siis kui ka maksvaid kasutajaid see segab ja kolmanda suhtes tuleb tagantjärgi tarkus kunagi hiljem.

Tulles tagasi algusesse. Ma isegi ei tea miks mulle rohkem pähe ei tulnud Eesti IT ettevõtmisi mis on väärt esile tõstmist ja mis läeks ükskõik mil moel “noor ettevõtja” nimetuse alla.

Täiendus: Restardi saates räägiti tiptheauthorsi projektist.

Ja loomeinimesed võiksid vaadata flattrit või sellesarnaseid projekte. Üks Eesti sisene või ülene loomeinimestele “tipi” andmise projekt ei ole ju paha. Kui ma loen raamatut, vaatan filmi, näen ilusat kunsti, loen huvitavat artiklit ja tahakski anda inimesel märku, et tema tehtu andis mulle midagi – olgu see siis mõtlemisaine või emotsioon, siis miks ei võiks see olla rahaline õlale patsutus…

Leave a Reply