Kodust turvavarustust peaks ka hakkama rohkem määrama

Politsei hakkab jalgrataste helkureid ja kelli kontrollima | ERR Uudised.

Igal ratturil on nõutud ka paigaldatud kondoomi olemasolu. Lisaks tuleb läbida kella tilistamise koolitus ja helkurid peavad olema enne igat sõitu spetsiaal shampooniga pestud.

Ei, ma ei ole turvavarustusele vastu. Jah ma olen ka kurb ja tige ühekorraga kui maanteel sõidetakse täis pimedas. Või ollakse trenniga hilja peale jäänud ja ainult helkuritest enam ei pääse. Aga üldiselt, riik, tõmba uttu ja ära korralda asju mis ei vaja korraldamist. Kontroll ei vii nirvaanasse. Mõtlevaid inimesi on ka veidike vaja. Linnarattal on mul tuled selle pärast et ma vahel jään pimedasse ja maanteerattal ei ole mul kella sest selle kasutamine viiks mu tõenäoliselt kraavi. Kellele ma seda üldse tilistan? Kaubiku meestele kes üritavad mind maanteelt välja suruda?

Kui te tahate sellega mu raha kätte saada siis öelge nii ja tõstke maksu. Helkuri puudumine ei tee minust kurjategijat.

FO!

Veel: Mõtlesin hommikul kes see prominent võiks olla kes pretsedendi teeks. Ansip tuli pähe. Kiiver pole kohustuslik aga inimesele kel juba on olnud rattaga suhteliselt hirmus õnnetus ja kes riigi rahaga väljastatud ametiauto ja ihukaitsjate järel 70km/h avalikul maanteel kiirustrenni teeb ilmselt pole ka vajalikke kelli vilesid ja tutikesi ratta küljes.

Read 2 comments

Leave a Reply